Ajankohta

6.5.2022 – 6.5.2022

Paikka

Helsinki

Tapahtumaluokka

Omat

Järjestäjä

Suomen Kardiologinen Seura← Takaisin

Ohjelma muodostuu tahdistinhoidossa vastaan tulevien ongelmien ja niiden ratkaisumallien käsittelystä opettavaisten potilastapausten pohjalta. Jokainen ohjelmaosuus sisältää useita potilastapauksia, jotka käsittelevät tahdistinhoidon keskeisiä osa-alueita indikaatioihin, ohjelmointiin, asennuksiin ja komplikaatioihin liittyen. Kouluttajina on kokeneita tahdistintyötä tekeviä kardiologeja.

Interaktio yleisön kanssa on oleellinen osa koulutusta. Tänä vuonna osallistujilla on lisäksi mahdollisuus osallistua Hittejä ja huteja –kilpailuun laatimalla lyhyt (korkeintaan 5 Powerpoint –diaa) esitys mielenkiintoisesta tahdistinhoitoon liittyvästä potilastapauksesta ja toimittamalla se 2.5.2022 mennessä sähköpostilla jarkko.karvonen(at)hus.fi Parhaat tapaukset palkitaan ja pääsevät mukaan ohjelmaan!

Kurssin johtaja: LT Jarkko Karvonen, HUS Sydän- ja keuhkokeskus, puh. 050 428 6728, s-posti: jarkko.karvonen(at)hus.fi

Kokouspaikka: Helsinki-Vantaan lentoasema, Hilton Helsinki Airport, Lentäjänkuja 1, 01530 Vantaa.

Tavoite: Antaa käytännöllistä ja ajankohtaista tietoa tahdistimien asennuksesta, ohjelmoinnista ja seurannasta.

Kohderyhmä: Kardiologiaan erikoistuvat lääkärit, kardiologit ja tahdistinpotilaiden hoitoon osallistuvat lääkärit. Kurssille voivat osallistua myös muut sydänpotilaita hoitavat terveydenhuollon ammattilaiset.

Erikoistumiskoulutus: Kurssi on hyväksytty erikoistumiskoulutuksen teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi seuraaville erikoisaloille: anestesiologia ja tehohoito (7), kardiologia (7), sisätaudit/ eriytyvä koulutus (6), sisätaudit/ runkokoulutus (6) sekä sydän- ja rintaelinkirurgia (7).

Palaute/todistus: Kardiologinen Seura on koulutuksia järjestäessään sitoutunut noudattamaan ProMedicon (Duodecim) suosituksia sekä sitoutunut täydennyskoulutuksen laadun arviointiin (Duodecimin sähköinen arviointijärjestelmä). Todistuksen saamisen edellytys on palautelomakkeen täyttäminen ja palautelinkki on voimassa 2 viikon ajan lähetyspäivästä alkaen. Linkki lähetetään ilmoittauduttaessa annettuun sähköpostiosoitteeseen ja todistuksen saa tulostettua lomakkeen täyttämisen ja lähetyksen jälkeen. HUOM, tulee täyttää tietokoneella (ei mobiililaitteella), jotta saat tulostettua todistuksen (ei voi tulostaa toisella käyttökerralla).

Osallistumismaksu: Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautuminen:  Ilmoittautumisaikaa on jatkettu 29.4.2022 saakka, ilmoittautuminen seuran internet-sivujen www.fincardio.fi kautta. *

Ilmoittautuminen on päättynyt.

 

Lisätiedot ja tiedustelut: Suomen Kardiologinen Seura, koulutuskoordinaattori Jaana Kemppainen, sähköposti meetings(at)fincardio.fi, puh. 050 592 1847.

* Ilmoittautumalla koulutustilaisuuteen annat luvan tallentaa tietosi Suomen Kardiologisen Seuran koulutusrekisteriin. Koulutusrekisteritietoja tullaan säilyttämään 10 vuoden ajan. Koulutusrekisterin tietosuojaseloste löytyy Seuran nettisivuilta. Ilmoittautumisen yhteydessä annettuja tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Liitteet

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.