Ajankohta

5.5.2023 – 5.5.2023

Paikka

Helsinki

Tapahtumaluokka

Omat← Takaisin

Ohjelma muodostuu tahdistinhoidossa vastaan tulevien ongelmien ja niiden ratkaisumallien käsittelystä opettavaisten potilastapausten pohjalta. Jokainen ohjelmaosuus sisältää useita potilastapauksia, jotka käsittelevät tahdistinhoidon keskeisiä osa-alueita indikaatioihin, ohjelmointiin, asennuksiin ja komplikaatioihin liittyen. Kouluttajina on kokeneita tahdistintyötä tekeviä kardiologeja.

Interaktio yleisön kanssa on oleellinen osa koulutusta. Osallistujilla on lisäksi mahdollisuus osallistua Hittejä ja huteja –kilpailuun laatimalla lyhyt (korkeintaan 5 Powerpoint –diaa) esitys mielenkiintoisesta tahdistinhoitoon liittyvästä potilastapauksesta ja toimittamalla se 28.4.2023 mennessä sähköpostilla jarkko.karvonen(at)hus.fi.

Parhaat tapaukset palkitaan ja pääsevät mukaan ohjelmaan!

 

Järjestäjä: Suomen Kardiologinen Seura, rytmikardiologian jaos. Tilaisuutta tukee sopimuspohjaisella koulutusapurahalla Abbott Medical Finland Oy.

Kurssin johtaja: LT Jarkko Karvonen, HUS Sydän- ja keuhkokeskus, puh. 050 428 6728, s-posti: jarkko.karvonen(at)hus.fi.

Kokouspaikka: Helsinki-Vantaan lentoasema, Hotelli Hilton, kokoustila Ballroom 1-2, Lentäjänkuja 1, 01530 Vantaa.

Tavoite: Antaa käytännöllistä ja ajankohtaista tietoa tahdistimien asennuksesta, ohjelmoinnista ja seurannasta.

Kohderyhmä: Kardiologiaan erikoistuvat lääkärit, kardiologit ja tahdistinpotilaiden hoitoon osallistuvat lääkärit. Kurssille voivat osallistua myös muut sydänpotilaita hoitavat terveydenhuollon ammattilaiset.

Erikoistumiskoulutus: Kurssi on hyväksytty erikoistumiskoulutuksen teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi seuraaville erikoisaloille: anestesiologia ja tehohoito (7), kardiologia (7), sisätaudit runkokoulutus (7), sisätaudit eriytyvä koulutus (7), sekä sydän- ja rintaelinkirurgia (7).

Palaute/todistus: Suomen Kardiologinen Seura on koulutuksia järjestäessään sitoutunut noudattamaan ProMedicon (Duodecim) suosituksia sekä sitoutunut täydennyskoulutuksen laadun arviointiin (Duodecimin sähköinen arviointijärjestelmä). Todistuksen saamisen edellytys on palautelomakkeen täyttäminen ja palautelinkki on voimassa 2 viikon ajan lähetyspäivästä alkaen. Linkki lähetetään ilmoittauduttaessa annettuun sähköpostiosoitteeseen ja todistuksen saa tulostettua lomakkeen täyttämisen ja lähetyksen jälkeen. HUOM, tulee täyttää tietokoneella (ei mobiililaitteella), jotta saat tulostettua todistuksen (ei voi tulostaa toisella käyttökerralla).

Osallistumismaksu: Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautuminen: 1.5.2023 mennessä seuran internet-sivujen www.fincardio.fi kautta. *

Tarjoilut: aamupala ja lounas tarjoillaan ravintola Aquillassa.

 

Ilmoittautuminen päättynyt.

 

Lisätiedot ja tiedustelut: Suomen Kardiologinen Seura, toimisto- ja kurssisihteeri Maiju Pikkarainen, sähköpostimaiju.pikkarainen(at)fincardio.fi, puh. 050 592 1846.

 

* Ilmoittautumalla koulutustilaisuuteen annat luvan tallentaa tietosi Suomen Kardiologisen Seuran koulutusrekisteriin. Koulutusrekisteritietoja tullaan säilyttämään 10 vuoden ajan. Koulutusrekisterin tietosuojaseloste löytyy Seuran nettisivuilta. Ilmoittautumisen yhteydessä annettuja tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

 

Liitteet

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.