Ajankohta

3.5.2024 – 3.5.2024

Paikka

Helsinki

Tapahtumaluokka

Omat← Takaisin

Ohjelma muodostuu tahdistinhoidossa vastaan tulevien ongelmien ja niiden ratkaisumallien käsittelystä opettavaisten potilastapausten pohjalta. Jokainen ohjelmaosuus sisältää useita potilastapauksia, jotka käsittelevät tahdistinhoidon keskeisiä osa-alueita indikaatioihin, ohjelmointiin, asennuksiin ja komplikaatioihin liittyen. Kouluttajina on kokeneita tahdistintyötä tekeviä kardiologeja.

Interaktio yleisön kanssa on oleellinen osa koulutusta. Osallistujilla on lisäksi mahdollisuus osallistua Hittejä ja huteja –kilpailuun laatimalla lyhyt (korkeintaan 5 Powerpoint –diaa) esitys mielenkiintoisesta tahdistinhoitoon liittyvästä potilastapauksesta ja toimittamalla se 26.4.2024 mennessä sähköpostilla samu.martinmaki@abbott.com. Parhaat tapaukset palkitaan ja pääsevät mukaan ohjelmaan!

Järjestäjä: Suomen Kardiologinen Seura. Tilaisuutta tukee sopimuspohjaisella koulutusapurahalla Abbott Medical Finland Oy.

Kurssin johtaja: LT, kardiologian el Ulla-Maija Koivisto, Oys Sydän, puh. +358 (0)8 315 2011, s-posti: ulla-maija.koivisto@ppshp.fi

Kokouspaikka: Helsinki-Vantaan lentoasema, Hotelli Hilton, kokoustila Ballroom 1-2, Lentäjänkuja 1, 01530 Vantaa

Tavoite: Antaa käytännöllistä ja ajankohtaista tietoa tahdistimien asennuksesta, ohjelmoinnista ja seurannasta.

Kohderyhmä: Kardiologiaan erikoistuvat lääkärit, kardiologit ja tahdistinpotilaiden hoitoon osallistuvat lääkärit. Kurssille voivat osallistua myös muut sydänpotilaita hoitavat terveydenhuollon ammattilaiset.

Erikoistumiskoulutus: Kurssi on hyväksytty erikoistumiskoulutuksen teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi seuraaville erikoisaloille: anestesiologia ja tehohoito (7), kardiologia (7), sisätaudit / eriytyvä koulutus (6), sisätaudit / runkokoulutus (6), sekä sydän- ja rintaelinkirurgia (7).

Palaute/todistus: Suomen Kardiologinen Seura on koulutuksia järjestäessään sitoutunut noudattamaan ProMedicon (Duodecim) suosituksia sekä sitoutunut täydennyskoulutuksen laadun arviointiin (Duodecimin sähköinen arviointijärjestelmä). Todistuksen saamisen edellytys on palautelomakkeen täyttäminen ja palautelinkki on voimassa 2 viikon ajan lähetyspäivästä alkaen. Linkki lähetetään ilmoittauduttaessa annettuun sähköpostiosoitteeseen ja todistuksen saa tulostettua lomakkeen täyttämisen ja lähetyksen jälkeen. HUOM, tulee täyttää tietokoneella (ei mobiililaitteella), jotta saat tulostettua todistuksen (ei voi tulostaa toisella käyttökerralla).

Osallistumismaksu: Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautuminen: 26.4.2024 mennessä seuran internet-sivujen www.fincardio.fi kautta. *

Tarjoilut: Aamupala ja lounas tarjoillaan ravintola Aquilassa.

 

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä

 

Lisätiedot ja tiedustelut: Suomen Kardiologinen Seura, kurssi- ja toimistosihteeri Maiju Pikkarainen, sähköposti maiju.pikkarainen(at)fincardio.fi, puh. 050 592 1846.

 

* Ilmoittautumalla koulutustilaisuuteen annat luvan tallentaa tietosi Suomen Kardiologisen Seuran koulutusrekisteriin. Koulutusrekisteritietoja tullaan säilyttämään 10 vuoden ajan. Koulutusrekisterin tietosuojaseloste löytyy Seuran nettisivuilta. Ilmoittautumisen yhteydessä annettuja tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Liitteet

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.