Ajankohta

19.11.2024 – 19.11.2024

Paikka

Helsinki

Tapahtumaluokka

Omat
← Takaisin

Kurssin johtaja: Sisätautien ylilääkäri, medisiinisen hoidon tulosalueen johtaja Seppo Lehto, Lapin keskussairaala, puh. 040 619 6600, s-posti: seppo.lehto@lapha.fi.

Paikka: Original Sokos Hotel Presidentti / Kaarlo 3. krs., Eteläinen Rautatienkatu 4, 00100 Helsinki.

Tavoite: Kurssin tavoitteena on antaa uusinta tietoa sydän- ja verisuonisairauksien riskitekijöistä, tunnistamisesta ja hoidosta.

Kohderyhmä: Luentokiertueen kohderyhmänä ovat terveyskeskuslääkärit, kardiologian, neurologian, sisätautien, sydän- ja rintaelinkirurgian, työterveyshuollon, verisuonikirurgian sekä yleislääketieteen erikoislääkärit sekä erikoistuvat lääkärit. Kurssille voivat osallistua myös lääkkeen määräämiseen oikeutetut ja työsuhteessa olevat 5. ja 6. vuosikurssin lääketieteen opiskelijat.

Ilmoittautuminen: Voit ilmoittautua tilaisuuksiin Suomen Kardiologisen Seuran internet-sivujen www.fincardio.fi kautta paikan päälle viimeistään 4.11. ja etänä 17.11. mennessä. Paikan päälle mahtuu 50 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Tilaisuus striimataan ja tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta. Etäosallistumisesta kiinnostuneet ilmoittautuvat normaalisti Seuran nettisivujen kautta, ja linkki toimitetaan viimeistään tilaisuutta edeltävänä päivänä sähköpostitse. Tilaisuus on maksuton. *

Erikoistumispisteet: Luentosarjaa anotaan erikoislääkäritutkinnon teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi seuraaville erikoisaloille: akuuttilääketiede, geriatria, kardiologia, neurologia, sisätaudit, sydän- ja rintaelinkirurgia, työterveyshuolto, verisuonikirurgia sekä yleislääketiede.

Palaute/todistus: Suomen Kardiologinen Seura on koulutuksia järjestäessään sitoutunut noudattamaan Pro Medicon (Duodecim) suosituksia sekä sitoutunut täydennyskoulutuksen laadun arviointiin (Duodecimin sähköinen arviointijärjestelmä). Todistuksen saamisen edellytys on palautelomakkeen täyttäminen ja palautelinkki on voimassa 2 viikon ajan lähetyspäivästä alkaen. Linkki lähetetään ilmoittauduttaessa annettuun sähköpostiosoitteeseen ja todistuksen saa tulostettua lomakkeen täyttämisen ja lähetyksen jälkeen. HUOM, tulee täyttää tietokoneella (ei mobiililaitteella), jotta saat tulostettua todistuksen (ei voi tulostaa toisella käyttökerralla). Linkki palautelomakkeeseen lähetetään tilaisuuden jälkeen paikan päällä tai alustalle etänä olleille osallistujille.

Lisätiedot ja tiedustelut: Lisätietoja www.fincardio.fi sekä kurssi- ja toimistosihteeri Maiju Pikkarainen, puh. 050 592 1846, s-posti: maiju.pikkarainen@fincardio.fi. Paikallisista järjestelyistä lisätietoja antaa Amarin Medical Science Liaison Marjaana Laitila, s-posti: marjaana.laitila.ext@amarincorp.eu, gsm. +358 50 320 2321.

 

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä.

 

Osallistumismaksu: Tilaisuus on maksuton. Tilaisuutta tukee sopimuspohjaisella koulutusapurahalla Amarin Finland sekä Novartis Finland Oy.

Tarjoilut ja tukijan puheenvuoro: Virvokkeita ja pientä purtavaa on tarjolla ennen tilaisuutta ja tauon aikana. Tukijoiden puheenvuorot klo 19.15 alkaen ja buffet-illallinen klo 19.35 alkaen.

 

* Ilmoittautumalla koulutustilaisuuteen annat luvan tallentaa tietosi Suomen Kardiologisen Seuran koulutusrekisteriin. Koulutusrekisteritietoja tullaan säilyttämään 10 vuoden ajan. Koulutusrekisterin tietosuojaseloste löytyy Seuran nettisivuilta. Ilmoittautumisen yhteydessä annettuja tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

 

Liitteet