Ajankohta

4.11.2021 – 5.11.2021

Paikka

Tampere

Tapahtumaluokka

Omat← Takaisin

HUOM! KURSSI ON TÄYNNÄ JA ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT. PERUUTUSPAIKOILLE EI ENÄÄ OTETA NIMIÄ. UUSIEN ILMOITTAUTUMISTEN VASTAANOTTO PAIKAN PÄÄLLÄ EI VALITETTAVASTI OLE MAHDOLLISTA  KURSSIN OLLESSA TÄYNNÄ.

 

HUOM! Seuraamme Suomen koronatilannetta ja viranomaistahojen ohjeistuksia tapahtumien järjestämisestä.

Toivomme tapahtumaan osallistumista vain, mikäli olet oireeton, saanut rokotteet, sairastanut koronan tilaisuutta edeltävien 6 kk aikana tai käytössä on tuore negatiivinen koronatestitulos. Toive koskee niin osallistujia kuin näytteilleasettajien edustajia. Tarvittaessa tapahtuman osallistujilta voidaan edellyttää kirurgisten suu-nenäsuojien tai FFP2-maskien käyttöä.

 

Kurssin johtajat/yhteyshenkilöt: Kardiologian el Jaakko Inkovaara, TAYS Sydänsairaala, puh. (03) 311 69238, s-posti: jaakko.inkovaara(at)sydansairaala.fi, kardiologian el Heikki Mäkynen, TAYS Sydänsairaala, puh. (03) 311 64142, s-posti: heikki.makynen(at)sydansairaala.fi.

Kokouspaikka: Scandic Koskipuisto, Koskikatu 5, 33100 Tampere.

Tavoite: Antaa sydänpotilaiden parissa työskenteleville erikoislääkäreille ja erikoistuville lääkäreille uutta ja ajan tasalla olevaa tietoa rytmihäiriöpotilaiden hoidosta. Kurssi täydentää avoterveydenhuollon lääkäreiden tietämystä rytmihäiriöistä, katetriablaatioista sekä tahdistimista.

 Kohderyhmä: Kurssin kohderyhmänä on kardiologiaan erikoistuvat lääkärit, kardiologit, sisätautilääkärit, rytmihäiriöpotilaiden hoitoon ja seurantaan osallistuvat lääkärit ja hoitajat.

Erikoistumiskoulutus: Kurssi on hyväksytty erikoistumiskoulutuksen teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi seuraaville erikoisaloille: akuuttilääketiede (12), kardiologia (12), kliininen fysiologia ja isotooppilääketiede (12), lastentaudit (12), sisätaudit / eriytyvä koulutus (10), sisätaudit / runkokoulutus (10) sekä sydän- ja rintaelinkirurgia (12).

Palaute/todistus: Suomen Kardiologinen Seura on koulutuksia järjestäessään sitoutunut noudattamaan Pro Medicon (Duodecim) suosituksia sekä sitoutunut täydennyskoulutuksen laadun arviointiin (Duodecimin sähköinen arviointijärjestelmä). Todistuksen saamisen edellytys on palautelomakkeen täyttäminen ja palautelinkki on voimassa 2 viikon ajan lähetyspäivästä alkaen. Linkki lähetetään ilmoittautuessa annettuun sähköpostiosoitteeseen ja todistuksen saa tulostettua lomakkeen täyttämisen jälkeen. HUOM, tulee täyttää tietokoneella (ei mobiililaitteella), jotta saat tulostettua todistuksen (ei voi tulostaa toisella käyttökerralla).

Osallistumismaksu: 500 € (sisältää tieteellisen ohjelman, kahvit, lounaat ja illallisen). Mikäli laskutus joudutaan vaillinaisesti annettujen tietojen takia tekemään uudelleen/korjaamaan, peritään käsittelymaksu 15 EUR.

Ilmoittautuminen: 18.10.2021 mennessä seuran internet-sivujen www.fincardio.fi kautta*

Peruutusehdot: 
30 vrk ennen kurssia                               kuluton peruutus
29-14 vrk ennen kurssia                          10 EUR peruutusmaksu
13-7 vrk ennen kurssia                            50 % osallistumismaksusta + 10 EUR peruutusmaksu
alle 7 vrk ennen kurssia                          100 % osallistumismaksu

Kokouspaikoille vahvistetaan tilausmäärät yleensä n. 2 viikkoa ennen tilaisuutta, joten tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista tulee järjestäjälle jo kuluja.

Majoitus: Osallistujien tulee varata majoituksensa ja matkansa itse. Kurssipaikasta Scandic Tampere Koskipuistosta on varattu avoin huonekiintiö, josta voi varata huoneita varaustilanteen mukaan 21.10.2021 mennessä. Varauksen voi perua kuluitta tulopäivään klo 18.00 asti. huonehinnat 98 €/ yhden hengen huone/ vrk, 116 €/ kahden hengen huone/ vrk. Kiintiön varaustunnus BKAR041121 ja varauksen voi tehdä nettisivuilta https://www.scandichotels.fi/varaa-hotelli/select-rate?hotel=678&fromDate=2021-11-4&toDate=2021-11-5&room%5b0%5d.adults=1&bookingCode=BKAR041121, puhelimitse puh. +358 3 4108 1626 tai sähköpostilla, sähköposti koskipuisto@scandichotels.com.

Minisymposium/ kurssi-illallinen: Päätukijan minisymposium torstaina 4.11.2021 klo 18.30. Symposiumiin sisältyy illallinen. Ilmoittautuminen symposiumiin ja illalliselle tulee tehdä muun ilmoittautumisen yhteydessä.

 

 

Luennoitsija, ilmoittaudu tästä

 

* Ilmoittautumalla koulutustilaisuuteen annat luvan tallentaa tietosi Suomen Kardiologisen Seuran koulutusrekisteriin. Koulutusrekisteritietoja tullaan säilyttämään 10 vuoden ajan. Koulutusrekisterin tietosuojaseloste löytyy Seuran nettisivuilta. Ilmoittautumisen yhteydessä annettuja tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

 

 

 

Liitteet

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.