Ajankohta

17.11.2022 – 18.11.2022

Paikka

Kuopio

Tapahtumaluokka

Omat← Takaisin

Kurssin johtajat/yhdyshenkilöt: Kardiologian el Marko Nikkinen, KYS-Sydänkeskus, puh. 044 717 5566, s-posti: marko.nikkinen(at)kuh.fi, kardiologian el Riho Luite, KYS-Sydänkeskus, puh. 044 717 5444, s-posti: riho.luite(at)kuh.fi

Kokouspaikka: Sokos Hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, 70100 Kuopio.

Tavoite: Antaa sydänpotilaiden parissa työskenteleville erikoislääkäreille ja erikoistuville lääkäreille uutta ja ajan tasalla olevaa tietoa rytmihäiriöpotilaiden hoidosta. Kurssi täydentää avoterveydenhuollon lääkäreiden tietämystä rytmihäiriöistä, katetriablaatioista sekä tahdistimista.

Kohderyhmä: Kurssin kohderyhmänä on kardiologiaan erikoistuvat lääkärit, kardiologit, sisätautilääkärit, rytmihäiriöpotilaiden hoitoon ja seurantaan osallistuvat lääkärit ja hoitajat.

Erikoistumiskoulutus: Kurssi on hyväksytty erikoistumiskoulutuksen teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi seuraaville erikoisaloille: akuuttilääketiede (12), kardiologia (12), kliininen fysiologia ja isotooppilääketiede (12), lastentaudit (12), sisätaudit / eriytyvä koulutus (12) sekä sydän- ja rintaelinkirurgia (6).

Palaute/todistus: Suomen Kardiologinen Seura on koulutuksia järjestäessään sitoutunut noudattamaan ProMedicon (Duodecim) suosituksia sekä sitoutunut täydennyskoulutuksen laadun arviointiin (Duodecimin sähköinen arviointijärjestelmä). Todistuksen saamisen edellytys on palautelomakkeen täyttäminen ja palautelinkki on voimassa 2 viikon ajan lähetyspäivästä alkaen. Linkki lähetetään ilmoittauduttaessa annettuun sähköpostiosoitteeseen ja todistuksen saa tulostettua lomakkeen täyttämisen ja lähetyksen jälkeen. HUOM, tulee täyttää tietokoneella (ei mobiililaitteella), jotta saat tulostettua todistuksen (ei voi tulostaa toisella käyttökerralla).

Osallistumismaksu: 500 eur (sisältää tieteellisen ohjelman, kahvit, lounaat ja illallisen). Mikäli laskutus joudutaan vaillinaisesti annettujen tietojen takia tekemään uudelleen/korjaamaan, peritään käsittelymaksu 15 EUR.

Ilmoittautuminen: 2.11.2022 mennessä seuran internet-sivujen www.fincardio.fi kautta *

 

Osallistuja, ilmoittaudu tästä 

 

Luennoitsija, ilmoittaudu tästä 

 

Lisätiedot ja tiedustelut: Suomen Kardiologinen Seura, koulutuskoordinaattori Jaana Kemppainen, s‐posti jaana.kemppainen@fincardio.fi, gsm. 050 592 1847.

Peruutusehdot:                                      30 vrk ennen kurssia  kuluton peruutus
29-14 vrk ennen kurssia                          10 EUR peruutusmaksu
13-7 vrk ennen kurssia                            50 % osallistumismaksusta + 10 EUR peruutusmaksu
alle 7 vrk ennen kurssia                          100 % osallistumismaksu

Kokouspaikoille vahvistetaan tilausmäärät yleensä n. 2 viikkoa ennen tilaisuutta, joten tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista tulee järjestäjälle jo kuluja.

Majoitus: Osallistujien tulee varata majoituksensa ja matkansa itse. Kurssipaikasta Sokos Hotel Puijonsarvesta on varattu rytmipäiviä varten avoin huonekiintiö, ja tästä huoneita voi varata varaustilanteen mukaan 26.10.2022 mennessä. Varauksen voi perua kuluitta tulopäivään klo 18 asti. Huonehinnat 120 €/yhden hengen huone/vrk, 140 €/kahden hengen huone/vrk. Kiintiön varaustunnus BRYTMIT tulee syöttää kohtaan: Varauskoodit. Huonevaraukset voi tehdä: puhelimitse 010 762 9500, sähköpostilla sales.peeassa@sok.fi, www.sokoshotels.fi.

Minisymposium/ kurssi-illallinen: Päätukijan minisymposium on torstaina 17.11.2022 klo 18 alkaen. Symposiumiin sisältyy illallinen. Ilmoittautuminen symposiumiin ja illalliselle tulee tehdä muun ilmoittautumisen yhteydessä. Kutsu symposiumiin liitteenä.

* Ilmoittautumalla koulutustilaisuuteen annat luvan tallentaa tietosi Suomen Kardiologisen Seuran koulutusrekisteriin. Koulutusrekisteritietoja tullaan säilyttämään 10 vuoden ajan. Koulutusrekisterin tietosuojaseloste löytyy Seuran nettisivuilta. Ilmoittautumisen yhteydessä annettuja tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Liitteet

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.