Ajankohta

8.2.2024 – 9.2.2024

Paikka

Helsinki

Tapahtumaluokka

Omat← Takaisin

Kurssin johtajat: LL, kardiologian el Hanna Tormilainen, Lapin keskussairaala, Sydänpaja, puh. 040 358 6738, s-posti hanna.tormilainen@lapha.fi ja LT, kardiologian el Teemu Laakso, puh. 0400 536 749, HUS Sydän- ja keuhkokeskus, s-posti teemu.laakso@hus.fi

Kokouspaikka:   Scandic Grand Central, Vilhonkatu 13, 00100 Helsinki,  www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/helsinki/scandic-grand-central-helsinki

Kurssin tavoite:  Kurssin tavoitteena on antaa perusteellinen ja käytännönläheinen tietopaketti stabiilin ja akuutin sepelvaltimotaudin diagnostiikasta ja hoidosta.

Kohderyhmä: Kurssin kohderyhmänä sydänpotilaita työssään hoitavat lääkärit kuten yleislääkärit, työterveyslääkärit, akuuttilääkärit, sisätauteihin erikoistuvat lääkärit ja sisätautilääkärit.

Lääke- ja laiteteollisuuden edustajat voivat osallistua kokoukseen ainoastaan, mikäli yritys toimii kokouksen tukijana tai näytteilleasettajina, eivät pelkästään aktiivisina osallistujina.

Opetusmetodit:  Painopiste kuinka hoidan –tyyppisissä luennoissa ja moderoiduissa interaktiivisissa potilastapaussessioissa.

Erikoistumiskoulutus: Kurssi on hyväksytty erikoistumiskoulutuksen teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi seuraaville erikoisaloille: akuuttilääketiede (13), kardiologia (13), kliininen fysiologia ja isotooppilääketiede (13), sisätaudit/ eriytyvä koulutus (10), sisätaudit/ runkokoulutus (10), sydän- ja rintaelinkirurgia (13), säteilysuojelukoulutus (kaikki erikoisalat 3), työterveyshuolto (13) sekä yleislääketiede (13).

Palaute/todistus:  Suomen Kardiologinen Seura on koulutuksia järjestäessään sitoutunut noudattamaan ProMedicon (Duodecim) suosituksia sekä sitoutunut täydennyskoulutuksen laadun arviointiin (Duodecimin sähköinen arviointijärjestelmä). Todistuksen saamisen edellytys on palautelomakkeen täyttäminen ja palautelinkki on voimassa 2 viikon ajan lähetyspäivästä alkaen. Linkki lähetetään ilmoittauduttaessa annettuun sähköpostiosoitteeseen ja todistuksen saa tulostettua lomakkeen täyttämisen ja lähetyksen jälkeen. HUOM, tulee täyttää tietokoneella (ei mobiililaitteella), jotta saat tulostettua todistuksen (ei voi tulostaa toisella käyttökerralla).

Osallistumismaksu:  500 €, sisältää tieteellisen ohjelman, kurssitarjoilut ja illallisen torstaina. Kurssimaksu nousee 15 % 11.1.2024 alkaen. Mikäli laskutus joudutaan vaillinaisesti annettujen tietojen takia tekemään uudelleen/korjaamaan, peritään käsittelymaksu 15 EUR.

Ilmoittautuminen: 25.1.2024 mennessä seuran internet-sivujen www.fincardio.fi kautta. *

 

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT.

 

Lisätiedot ja tiedustelut: Suomen Kardiologinen Seura, koulutuskoordinaattori Jaana Kemppainen, sähköposti meetings@fincardio.fi, puh. 050 592 1847.

Peruutusehdot:     

30 vrk ennen kurssia                            kuluton peruutus

29-14 vrk ennen kurssia                      10 EUR peruutusmaksu

13-7 vrk ennen kurssia                        50 % osallistumismaksusta + 10 EUR peruutusmaksu

alle 7 vrk ennen kurssia                       100 % osallistumismaksu

Kokouspaikoille vahvistetaan tilausmäärät yleensä n. 2 viikkoa ennen tilaisuutta, joten tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista tulee järjestäjälle jo kuluja.

Majoitus:  Osallistujille on varattu majoituskiintiö kokoushotellista ajalle 8.-9.2.2024, varauskoodi on BSUO080224. Kiintiössä on vain rajallinen määrä standard-tason huoneita ja jokaisen osallistujan tulisi itse varata huoneensa. Huoneet ovat varattavissa 8.1.2024 mennessä, jonka jälkeen loput varaamattomat huoneet vapautuvat hotellin muuhun myyntiin. Hotellin yhteystiedot: Scandic Grand Central Helsinki, Vilhonkatu 13, 00100 Helsinki, puh. +358 9 6829 1700, s-posti grandcentralhelsinki@scandichotels.com. Majoitusvarauksen voi tehdä myös tästä linkistä. Huonehinnat ovat 171 € /vrk/ 1 hlö.

Kurssi-illallinen:  Kurssi-illallinen järjestetään to 8.2. klo 20.00 alkaen hotellin tiloissa. Ilmoittautuminen illalliselle tulee tehdä muun ilmoittautumisen yhteydessä.

* Ilmoittautumalla koulutustilaisuuteen annat luvan tallentaa tietosi Suomen Kardiologisen Seuran koulutusrekisteriin. Koulutusrekisteritietoja tullaan säilyttämään 10 vuoden ajan. Koulutusrekisterin tietosuojaseloste löytyy Seuran nettisivuilta. Ilmoittautumisen yhteydessä annettuja tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

 

Liitteet

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.