Date

14.4.2021 – 15.4.2021

Place

Virtuaalinen

Category

Omat
← Back

Kts. tarkemmat tiedot kokoussivuilta https://www.fincardio.fi/ekevatkokous-2021/osallistumismaksut-ja-ilmoittautuminen/

Ohjelma https://www.fincardio.fi/ekevatkokous-2021/ohjelma/

Tervetuloa eKevätkokoukseen 14.-15.4.2021!

Koronapandemian jatkuessa, perinteinen Suomen Kardiologisen Seuran Kevätkokous järjestetään digitaalisena versiona syksyn 2020 eSyyskokouksen tapaan 14.-15.4.2021.

Seuran hallitus on yhteistyössä jaosten kanssa onnistunut jälleen luomaan  laadukkaan ohjelmakokonaisuuden. Ensimmäinen koulutuspäivä keskittyy sydämen läppävikojen arvioinnin ja diagnostiikan haasteisiin sekä niiden hoitoon. Tätä ennen aamupäivällä järjestetään Progress Report -nuorten tutkijoiden kilpailu”pitch” tyylisenä kisana. Toinen koulutuspäivänä 15.4. alkaa Sydäntutkimussäätiön 50-vuotisjuhlasymposiumilla, missä saadaan mielenkiintoista tietoa sydänsairauksien tutkimuksesta ja sen vaikutuksesta käytännön kardiologiaan. Sen jälkeen on mahdollista perehtyä sepelvaltimotaudin diagnostiikkaan erityisesti kuvantamisen avulla. Lisäksi tuolloin on mahdollisuus päivittää tietonsa kardiologian uusista hoitosuosituksista ja kuulla eteisvärinän nykyhoidosta päivitettyjen suositusten perusteella.

Olen vakuuttunut, että digitaalinen eKevätkokous on yhtä mielenkiintoinen ja vuorovaikutteinen koulutustapahtuman kuin perinteinen kokousmuoto eSyyskokouksesta saatujen kokemusten ja hyvien palautteiden perusteella. eKevätkokouksessa rinnakkaissessioista on luovuttu, jolloin on helpompi keskittyä yhdessä linjassa koulutuspäivän ohjelmaan. Ohjelmaa voi seurata livestriiminä, tilanteen mukaan joustavasti seuraten nettisovelluksen kautta sekä kotoa että työpaikalta, ja kerrata tai katsoa striimin tallenteet kahden viikon ajan varsinaisen kokouksen jälkeen. Keskustelu session puheenjohtajien ja luennoitsijoiden kanssa on mahdollista esitysten aikana ja niiden jälkeen chat-toiminnolla.

eKevätkokouksen järjestäminen ei olisi mahdollista ilman yhteistyökumppaneita. Heitä voi nytkin tavata Teams-linkin kautta ja luentojen välillä on mahdollista tutustua mielenkiintoista sisältöä omaaviin tukijoiden tallenteisiin. Toivon, että kokousosallistujat aiempaan tapaan osoittavat mielenkiintoa tukijoita ja heidän tarjoamaansa sisältöä kohtaan.

Aiempaan tapaan kokouksen yhteydessä järjestetään aamuisin ja lounasaikaan tukijasymposiumeja, joita kokousosallistujilla on mahdollista seurata reaaliajassa striimistä. Tukijasymposiumeja järjestetään myös iltasymposiumeina, jolloin tukijat voivat paikallisesti kutsua symposiumiin osallistujia laajemminkin, epidemiarajoitusten sallimissa rajoissa, sekä tarjota symposiumin jälkeen illallisen yhteydessä mahdollisuuden mukavaan yhdessäoloon ja keskusteluun.

Toivon, että osallistutte interaktiivisesti luennoilla keskusteluun ja esitätte luennoitsijoille kysymyksiä. Kaikki on mahdollista tutun jo eSyyskokouksessa käytössä olleen kokousalustan myötä. Tehdään yhdessä myös eKevätkokouksesta menestys!

Matti Niemelä
Suomen Kardiologisen Seuran puheenjohtaja

Ilmoittaudu kokoussivun kautta tai suorasta linkistä tästä

Kohderyhmänä sydänpotilaita työssään kohtaavat lääkärit. 

HUOM; lääke- ja laiteteollisuuden edustajien osallistuminen kokoukseen ainoastaan, mikäli yritys on mukana tukijana.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.