Ajankohta

3.5.2022 16:00 – 3.5.2022 21:00

Paikka

Turku

Tapahtumaluokka

Omat

Järjestäjä

Suomen Kardiologinen Seura← Takaisin

Kurssin johtaja: Dosentti, sisätautien ja kardiologian erikoislääkäri, LT Matti Niemelä, OYS Sydän, s-posti: matti.niemela@ppshp.fi

Paikka: Hotel Kakola, kokoustila Uuno, Kakolankatu 14, 20100 Turku.

Tavoite: Kroonisen sydämen vajaatoiminnan hoidossa ja diagnostiikassa on tärkeää erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon saumaton yhteistyö. Koulutuksessa käsitellään sydämen vajaatoiminnan diagnostiikkaa ja hoitoa käytännönläheisesti. Tavoitteena on tarjota teoriatietoa hoitopäätösten tueksi uusimpien tutkimustulosten ja hoitosuositusten valossa.

Kohderyhmä: Kohderyhmänä on sydänpotilaita hoitavat perusterveydenhuollon, työterveyshuollon ja erikoissairaanhoidon lääkärit.

Erikoistumispisteet: Tietoiskut on hyväksytty erikoistumiskoulutuksen teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi seuraaville erikoisaloille: akuuttilääketiede (3 h), anestesiologia ja tehohoito (3 h), geriatria (1 h), kardiologia (3 h), nefrologia (3 h), neurologia (3 h), sisätaudit/ eriytyvä koulutus (3 h), sisätaudit/ runkokoulutus (3 h), työterveyshuolto (3 h) ja yleislääketiede (3 h).

Palaute/ todistus: Suomen Kardiologinen Seura on koulutuksia järjestäessään sitoutunut noudattamaan Pro Medicon (Duodecim) suosituksia sekä sitoutunut täydennyskoulutuksen laadun arviointiin (Duodecimin sähköinen arviointijärjestelmä). Todistuksen saamisen edellytys on palautelomakkeen täyttäminen ja palautelinkki on voimassa 2 viikon ajan lähetyspäivästä alkaen. Linkki lähetetään ilmoittautuessa annettuun sähköpostiosoitteeseen ja todistuksen saa tulostettua lomakkeen täyttämisen jälkeen. HUOM, tulee täyttää tietokoneella (ei mobiililaitteella), jotta saat tulostettua todistuksen (ei voi tulostaa toisella käyttökerralla). Linkki palautelomakkeeseen lähetetään kurssin jälkeen paikan päällä olleille osallistujille.

Tukijan puheenvuoro: Tietoiskujen tukija Boehringer Ingelheim Finland Ky:n puheenvuoro pidetään n. klo 19.20–19.35.

Ilmoittautuminen: Voit ilmoittautua tilaisuuteen Suomen Kardiologisen Seuran internet-sivujen www.fincardio.fi kautta viimeistään 1.5. mennessä. Mukaan mahtuu 40 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Tilaisuus on maksuton. *

 

Ilmoittaudu tästä.

 

Lisätiedot ja tiedustelut: Lisätietoja www.fincardio.fi sekä toimistosihteeri Maiju Pikkarainen, puh. 050 592 1846, s-posti: maiju.pikkarainen@fincardio.fi. Paikallisista järjestelyistä lisätietoja antaa Medical Manager Hanna Hiidenmaa, s-posti: hanna.hiidenmaa@boehringer-ingelheim.com, gsm. 040 455 3869.

Tarjoilut: Ennen luentoja on rekisteröitymisen yhteydessä tarjolla kahvia ja kevyttä välipalaa klo 16.00 alkaen. Tauon aikana kahvitarjoilu. Tilaisuuden jälkeen tarjolla buffet-illallinen n. klo 19.45 alkaen.

* Ilmoittautumalla koulutustilaisuuteen annat luvan tallentaa tietosi Suomen Kardiologisen Seuran koulutusrekisteriin. Koulutusrekisteritietoja tullaan säilyttämään 10 vuoden ajan. Koulutusrekisterin tietosuojaseloste löytyy Seuran nettisivuilta. Ilmoittautumisen yhteydessä annettuja tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Liitteet

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.