Ajankohta

7.11.2023 – 7.11.2023

Paikka

Oulu

Tapahtumaluokka

Omat
← Takaisin

Kurssin johtaja: Ylilääkäri, dosentti, kardiologian erikoislääkäri, LT, Mika Laine, HUS Sydän- ja keuhkokeskus, s-posti: mika.laine@hus.fi.

Paikka: Radisson Blu Hotel Ainola -sali, Hallituskatu 1, 90100 Oulu

Tavoite: Sydämen vajaatoiminnan hoidossa ja diagnostiikassa on tärkeää erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon saumaton yhteistyö. Koulutuksessa käsitellään sydämen vajaatoiminnan diagnostiikkaa ja hoitoa käytännönläheisesti. Tavoitteena on tarjota teoriatietoa hoitopäätösten tueksi uusimpien tutkimustulosten ja hoitosuositusten valossa.

Kohderyhmä: Kohderyhmänä on sydänpotilaita hoitavat perusterveydenhuollon, työterveyshuollon ja erikoissairaanhoidon lääkärit.

Erikoistumispisteet: Tilaisuus on hyväksytty erikoistumiskoulutuksen teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi 3 h ajalta seuraaville erikoisaloille: akuuttilääketiede, anestesiologia ja tehohoito, geriatria, kardiologia, keuhkosairaudet ja allergologia, kliininen farmakologia ja lääkehoito, nefrologia, neurologia, sisätaudit/ eriytyvä koulutus, sisätaudit/ runkokoulutus, sydän- ja rintaelinkirurgia, työterveyshuolto ja yleislääketiede.

Palaute/ todistus: Suomen Kardiologinen Seura on koulutuksia järjestäessään sitoutunut noudattamaan Pro Medicon (Duodecim) suosituksia sekä sitoutunut täydennyskoulutuksen laadun arviointiin (Duodecimin sähköinen arviointijärjestelmä). Todistuksen saamisen edellytys on palautelomakkeen täyttäminen ja palautelinkki on voimassa 2 viikon ajan lähetyspäivästä alkaen. Linkki lähetetään ilmoittautuessa annettuun sähköpostiosoitteeseen ja todistuksen saa tulostettua lomakkeen täyttämisen jälkeen. HUOM, tulee täyttää tietokoneella (ei mobiililaitteella), jotta saat tulostettua todistuksen (ei voi tulostaa toisella käyttökerralla). Linkki palautelomakkeeseen lähetetään kurssin jälkeen paikan päällä tai alustalle etänä olleille osallistujille.

Tukijan puheenvuoro: Tietoiskujen tukija AstraZenecan puheenvuoro pidetään n. klo 17.50-18.05.

Ilmoittautuminen: Voit ilmoittautua tilaisuuksiin Suomen Kardiologisen Seuran internet-sivujen www.fincardio.fi kautta paikan päälle viimeistään 29.10. ja etänä 5.11. mennessä. Tilaisuus on maksuton. Etäosallistumisesta kiinnostuneet ilmoittautuvat normaalisti Seuran nettisivujen kautta, ja linkki toimitetaan sähköpostitse 6.11.

 

Ilmoittautuminen päättynyt.

 

Lisätiedot ja tiedustelut: Lisätietoja www.fincardio.fi sekä kurssi- ja toimistosihteeri Maiju Pikkarainen, puh. 050 592 1846, s-posti: maiju.pikkarainen@fincardio.fi. Paikallisista järjestelyistä lisätietoja antaa Brand Manager CVRM Mari Sederholm, puh. 040 455 3955, s-posti: mari.sederholm@astrazeneca.com.

Tarjoilut: Ennen luentoja on rekisteröitymisen yhteydessä buffet ruokailu klo 16.00 alkaen. Ruokailu mahdollista myös luentoja kuunnellessa. Tauon aikana jälkiruoka ja kahvitarjoilu.

 

* Ilmoittautumalla koulutustilaisuuteen annat luvan tallentaa tietosi Suomen Kardiologisen Seuran koulutusrekisteriin. Koulutusrekisteritietoja tullaan säilyttämään 10 vuoden ajan. Koulutusrekisterin tietosuojaseloste löytyy Seuran nettisivuilta. Ilmoittautumisen yhteydessä annettuja tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Liitteet

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.