Date

13.9.2022 16:00 – 13.9.2022 21:00

Place

Oulu

Category

Omat← Back

Kokouspaikka: Original Sokos Hotel Arina, Valkea 4. kerros, Pakkahuoneenkatu 16, 90100 Oulu

Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta.
 

Kurssin johtaja: Marit Granér, kardiologian dosentti, kliininen opettaja, sisätautien ja kardiologian erikoislääkäri, Helsingin yliopisto ja HUS Sydän- ja keuhkokeskus, kardiologian linja, gsm. 050 427 0576, s-posti: marit.graner@hus.fi.

Tavoite: Kurssin tavoitteena on antaa uusinta tietoa sydän- ja verisuonisairauksien riskitekijöistä, tunnistamisesta ja hoidosta.

Kohderyhmä: Luentokiertueen kohderyhmänä ovat terveyskeskuslääkärit, kardiologian, neurologian, sisätautien, sydän- ja rintaelinkirurgian, verisuonikirurgian sekä yleislääketieteen erikoislääkärit sekä erikoistuvat lääkärit. Kurssille voivat osallistua myös lääkkeen määräämiseen oikeutetut 5. ja 6. vuosikurssin lääketieteen opiskelijat.

Ilmoittautuminen: Voit ilmoittautua tilaisuuksiin Suomen Kardiologisen Seuran internet-sivujen www.fincardio.fi kautta paikan päälle ma 5.9. mennessä. Paikan päälle mahtuu 40 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Tilaisuus striimataan ja siihen on mahdollista osallistua myös internetyhteyden kautta. Etäosallistumisesta kiinnostuneet ilmoittautuvat normaalisti Seuran nettisivujen kautta, ja linkki toimitetaan viimeistään tilaisuutta edeltävänä päivänä sähköpostitse. Tilaisuus on maksuton.*
 

Ilmoittautuminen päättynyt.


Erikoistumispisteet: Tilaisuus on hyväksytty erikoislääkäritutkinnon teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi 3 h ajalta seuraaville erikoisaloille: akuuttilääketiede, geriatria, kardiologia, neurologia, sisätaudit, sydän- ja rintaelinkirurgia, työterveyshuolto, verisuonikirurgia sekä yleislääketiede.

Palaute/ todistus: Suomen Kardiologinen Seura on koulutuksia järjestäessään sitoutunut noudattamaan Pro Medicon (Duodecim) suosituksia sekä sitoutunut täydennyskoulutuksen laadun arviointiin (Duodecimin sähköinen arviointijärjestelmä). Todistuksen saamisen edellytys on palautelomakkeen täyttäminen ja palautelinkki on voimassa 2 viikon ajan lähetyspäivästä alkaen. Linkki lähetetään ilmoittauduttaessa annettuun sähköpostiosoitteeseen ja todistuksen saa tulostettua lomakkeen täyttämisen ja lähetyksen jälkeen. HUOM, tulee täyttää tietokoneella (ei mobiililaitteella), jotta saat tulostettua todistuksen (ei voi tulostaa toisella käyttökerralla).

Lisätiedot ja tiedustelut: Lisätietoja www.fincardio.fi sekä toimistosihteeri Maiju Pikkarainen, puh. 050 592 1846, s-posti: maiju.pikkarainen@fincardio.fi. Paikallisista järjestelyistä lisätietoja antaa Marketing Coordinator Katarina Boström, s-posti: katarina.bostroem@novartis.com, gsm. +358 40 158 1088.

Tarjoilut ja tukijan puheenvuoro: Virvokkeita ja pientä purtavaa on tarjolla ennen tilaisuutta ja tauon aikana. Luentosarjan tukijan Novartis Finland Oy:n puheenvuoro klo 19.15 jonka jälkeen buffet-illallinen klo 19.30 alkaen.

 

* Ilmoittautumalla koulutustilaisuuteen annat luvan tallentaa tietosi Suomen Kardiologisen Seuran koulutusrekisteriin. Koulutusrekisteritietoja tullaan säilyttämään 10 vuoden ajan. Koulutusrekisterin tietosuojaseloste löytyy Seuran nettisivuilta. Ilmoittautumisen yhteydessä annettuja tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Attachments

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.