Ajankohta

26.1.2023 – 27.1.2023

Paikka

Helsinki

Tapahtumaluokka

Omat← Takaisin

Kurssin johtaja ja yhteyshenkilö:  El Suvi Tuohinen, HUS Sydän- ja keuhkokeskus, gsm. 050 427 0565, s-posti: suvi.tuohinen@hus.fi

Kurssipaikka: HUS Sydän- ja keuhkokeskus, Meilahden tornisairaala, Haartmaninkatu 4, 00290 Helsinki

Kurssin ohjelma alkaa to 26.1.2023 klo 9.30 ilmoittautumisella ja kahvilla, Meilahden kolmiosairaala, pääaula.  Aulasta kuljetaan yhdessä leikkausosaston luentosaleihin.

Kurssin tavoite: Kurssin tavoitteena on antaa kurssilaisille teoreettiset ja käytännön perusteet sydämen TEE -tutkimuksen itsenäiseen suorittamiseen.

Kohderyhmä: Erikoislääkärit ja erikoistuvat; kardiologit, sisätautilääkärit, akuuttilääkärit, anestesiologit, kliiniset fysiologit, lastenlääkärit, radiologit, sydän- ja rintaelinkirurgit sekä yleislääkärit.

Erikoistumiskoulutus: Kurssia anotaan erikoistumiskoulutuksen teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi seuraaville erikoisaloille: akuuttilääketiede, anestesiologia ja tehohoito, kardiologia, kliininen fysiologia ja isotooppilääketiede, lastentaudit, radiologia, sisätaudit / eriytyvä koulutus, sisätaudit / runkokoulutus, sydän- ja rintaelinkirurgia sekä säteilysuojelukoulutus.

Palaute/todistus: Suomen Kardiologinen Seura on koulutuksia järjestäessään sitoutunut noudattamaan ProMedicon (Duodecim) suosituksia sekä sitoutunut täydennyskoulutuksen laadun arviointiin (Duodecimin sähköinen arviointijärjestelmä). Todistuksen saamisen edellytys on palautelomakkeen täyttäminen ja palautelinkki on voimassa 2 viikon ajan lähetyspäivästä alkaen. Linkki lähetetään ilmoittauduttaessa annettuun sähköpostiosoitteeseen ja todistuksen saa tulostettua lomakkeen täyttämisen ja lähetyksen jälkeen. HUOM, tulee täyttää tietokoneella (ei mobiililaitteella), jotta saat tulostettua todistuksen (ei voi tulostaa toisella käyttökerralla).

Kurssimaksu:  650 EUR; sisältää luennot, demonstraatiot, kahvit, lounaat sekä illallisen. Mikäli laskutus joudutaan vaillinaisesti annettujen tietojen takia tekemään uudelleen/korjaamaan, peritään käsittelymaksu 15 EUR.

Ilmoittautuminen: 12.1.2023 mennessä seuran internetsivujen www.fincardio.fi kautta. *

Kurssille otetaan 10 osallistujaa ensisijaisesti kurssijonosta ja kurssille valituille on ilmoitettu sähköpostitse.
Muut kurssille ilmoittautuneet siirretään kurssijonoon ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssijono on pitkä ja jonoa pyritään purkamaan järjestämällä kolme kurssia vuonna 2023.

 

Osallistujien ilmoittautuminen on päättynyt.

 

Luennoitsija, ilmoittaudu tästä.

 

Lisätiedot ja tiedustelut: Suomen Kardiologinen Seura, koulutuskoordinaattori Jaana Kemppainen, sähköposti meetings(at)fincardio.fi, puh. 050 592 1847.

Peruutusehdot:   

Peruutuksista tulee ilmoittaa aina kirjallisesti sähköpostilla.
30 vrk ennen kurssia                             kuluton peruutus
29-14 vrk ennen kurssia                        10 EUR peruutusmaksu
13-7 vrk ennen kurssia                          50 % osallistumismaksusta + 10 EUR peruutusmaksu
alle 7 vrk ennen kurssia                         100 % osallistumismaksu
Kokouspaikoille vahvistetaan tilausmäärät yleensä n. 2 viikkoa ennen tilaisuutta, joten tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista tulee järjestäjälle jo kuluja.

Majoitus:  Osallistujien tulee varata majoituksensa itse.

Sosiaalinen ohjelma: Kurssi-illallinen to 26.1.2023 klo 19.00 alkaen ravintola Kuu, Töölönkatu 27, 00260 Helsinki.

* Ilmoittautumalla koulutustilaisuuteen annat luvan tallentaa tietosi Suomen Kardiologisen Seuran koulutusrekisteriin. Koulutusrekisteritietoja tullaan säilyttämään 10 vuoden ajan. Koulutusrekisterin tietosuojaseloste löytyy Seuran nettisivuilta. Ilmoittautumisen yhteydessä annettuja tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Liitteet

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.