Ajankohta

9.9.2021 – 10.9.2021

Paikka

Helsinki

Tapahtumaluokka

Omat

Järjestäjä

Suomen Kardiologinen Seura← Takaisin

Sydämen ruokatorviultraäänitutkimuksen peruskursseja järjestetään vuonna 2021 kaksi; Helsingissä 9.-10.9.2021 ja Turussa 2.-3.12.2021

HUOM!

  • Tällä hetkellä molemmat kurssit ovat täynnä, mikäli kaikki jonossa olevat henkilöt kursseille myös osallistuvat. Kurssijonoon voi kuitenkin ilmoittautua sähköpostitse jaana.kemppainen@fincardio.fi
  • Helsingin kurssille otetaan ensisijaisesti syksyn 2020 perutun kurssin osallistujat. Mikäli kurssille vapautuu paikkoja, niin paikat täytetään kurssijonossa olevilla osallistujilla ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Kurssin johtaja ja yhteyshenkilö: El Suvi Tuohinen, HYKS Sydän- ja keuhkokeskus, gsm. 050 427 0565, s-posti: suvi.tuohinen@hus.fi

Kurssipaikka: Sydän- ja keuhkokeskus, Meilahden tornisairaala, Haartmaninkatu 4, 00290 Helsinki

Kurssin tavoite: Kurssin tavoitteena on antaa kurssilaisille teoreettiset ja käytännön perusteet sydämen TEE -tutkimuksen itsenäiseen suorittamiseen.

Kohderyhmä: Erikoislääkärit ja erikoistuvat; kardiologit, sisätautilääkärit, anestesiologit, kliiniset fysiologit, lastenlääkärit, radiologit, sydän- ja rintaelinkirurgit sekä yleislääkärit.

Erikoistumiskoulutus: Kurssia anotaan erikoistumiskoulutuksen teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi seuraaville erikoisaloille: akuuttilääketiede, anestesiologia ja tehohoito, kardiologia, kliininen fysiologia ja isotooppilääketiede, lastentaudit, radiologia, sisätaudit, sydän- ja rintaelinkirurgia sekä yleislääketiede.

Palaute/todistus: Suomen Kardiologinen Seura on koulutuksia järjestäessään sitoutunut noudattamaan ProMedicon (Duodecim) suosituksia sekä sitoutunut täydennyskoulutuksen laadun arviointiin (Duodecimin sähköinen arviointijärjestelmä). Todistuksen saamisen edellytys on palautelomakkeen täyttäminen ja palautelinkki on voimassa 2 viikon ajan lähetyspäivästä alkaen. Linkki lähetetään ilmoittauduttaessa annettuun sähköpostiosoitteeseen ja todistuksen saa tulostettua lomakkeen täyttämisen ja lähetyksen jälkeen. HUOM, tulee täyttää tietokoneella (ei mobiililaitteella), jotta saat tulostettua todistuksen (ei voi tulostaa toisella käyttökerralla).

Kurssimaksu: 650 EUR; sisältää luennot, demonstraatiot, kahvit, lounaat sekä illallisen. Mikäli laskutus joudutaan vaillinaisesti annettujen tietojen takia tekemään uudelleen/korjaamaan, peritään käsittelymaksu 15 EUR.

Ilmoittautuminen: 26.8.2021 mennessä seuran internetsivujen www.fincardio.fi kautta. Kurssille otetaan 10 osallistujaa. *

Kurssille otetaan ensisijaisesti syksyn 2020 perutun kurssin osallistujat. Mikäli kurssille vapautuu paikkoja, niin paikat täytetään kurssijonossa olevilla osallistujilla ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Osallistuja, ilmoittaudu tästä linkistä.

 

Luennoitsija, ilmoittaudu tästä linkistä.

 

Lisätiedot ja tiedustelut: Suomen Kardiologinen Seura, koulutuskoordinaattori Jaana Kemppainen, sähköposti meetings(at)fincardio.fi, puh. 050 592 1847.

Peruutusehdot: Peruutuksista tulee ilmoittaa aina kirjallisesti sähköpostilla.
30 vrk ennen kurssia                             kuluton peruutus
29-14 vrk ennen kurssia                        10 EUR peruutusmaksu
13-7 vrk ennen kurssia                          50 % osallistumismaksusta + 10 EUR peruutusmaksu
alle 7 vrk ennen kurssia                         100 % osallistumismaksu
Kokouspaikoille vahvistetaan tilausmäärät yleensä n. 2 viikkoa ennen tilaisuutta, joten tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista tulee järjestäjälle jo kuluja.

Majoitus: Osallistujien tulee varata majoituksensa itse.

Sosiaalinen ohjelma: Kurssi-illallinen to 9.9.2021, paikka vielä avoin

 

* Ilmoittautumalla koulutustilaisuuteen annat luvan tallentaa tietosi Suomen Kardiologisen Seuran koulutusrekisteriin. Koulutusrekisteritietoja tullaan säilyttämään 10 vuoden ajan. Koulutusrekisterin tietosuojaseloste löytyy Seuran nettisivuilta. Ilmoittautumisen yhteydessä annettuja tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Liitteet