Ajankohta

9.2.2023 – 10.2.2023

Paikka

Helsinki

Tapahtumaluokka

Omat← Takaisin

Kurssin johtaja ja yhteyshenkilö: LT Valtteri Uusitalo, HUS diagnostiikkakeskus, Kliininen fysiologia ja isotooppilääketiede, sähköposti: valtteri.uusitalo@hus.fi

Kurssin sihteeri:  Kardiologian erikoislääkäri, LT Riitta Paakkanen, HUS Sydän- ja keuhkokeskus, sähköposti: riitta.paakkanen@hus.fi

Kurssin tavoite: Kurssin tavoitteena on antaa ajankohtaista syventävää tietoa sydänsairauksien diagnostiikasta kaikukardiografiaa hyödyntäen. Kurssilla opetetaan perustekniikoiden lisäksi kaikukardiografian edistyneempiä sovelluksia.                                 

Kurssin kohderyhmä: Kohderyhmänä on sydämen kaikututkimuksia tekevät terveydenhuollon ammattihenkilöt. Kurssille otetaan 50 osallistujaa.

Erikoistumiskoulutus: Kurssi on hyväksytty erikoislääkäritutkinnon teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi seuraaville erikoisaloille: akuuttilääketiede (12), anestesiologia ja tehohoito (12), kardiologia (12), kliininen fysiologia ja isotooppilääketiede (12), lastentaudit (12), radiologia (12), sisätaudit / eriytyvä koulutus (8), sisätaudit / runkokoulutus (8), sydän- ja rintaelinkirurgia (12) sekä säteilysuojelukoulutus (kaikki erikoisalat, 4).                                                         

Palaute/todistus:  Suomen Kardiologinen Seura on koulutuksia järjestäessään sitoutunut noudattamaan ProMedicon (Duodecim) suosituksia sekä sitoutunut täydennyskoulutuksen laadun arviointiin (Duodecimin sähköinen arviointijärjestelmä). Todistuksen saamisen edellytys on palautelomakkeen täyttäminen ja palautelinkki on voimassa 2 viikon ajan lähetyspäivästä alkaen. Linkki lähetetään ilmoittauduttaessa annettuun sähköpostiosoitteeseen ja todistuksen saa tulostettua lomakkeen täyttämisen ja lähetyksen jälkeen. HUOM, tulee täyttää tietokoneella (ei mobiililaitteella), jotta saat tulostettua todistuksen (ei voi tulostaa toisella käyttökerralla).

Kokouspaikka: Hilton Helsinki Kalastajatorppa, Kalastajatorpantie 1, 00330 Helsinki.

Kurssimaksu: 500 €, sisältää tieteellisen ohjelman, kahvit, lounaat sekä illallisen. Kurssipaikkoja on rajoitetusti. Kurssipaikkoja jaettaessa pyritään huomioimaan osallistujien toimipaikka ja yksikkö, jotta mahdollisimman monesta sairaalasta pääsee kurssille osallistujia. Mikäli laskutus joudutaan vaillinaisesti annettujen tietojen takia tekemään uudelleen/korjaamaan, peritään lisäksi käsittelymaksu 15 eur.

Ilmoittautuminen:  Huom! Ilmoittautumisaikaa on jatkettu, ilmoittautuminen 29.1.2023 mennessä seuran internet-sivujen www.fincardio.fi kautta. *

 

Osallistujien ilmoittautuminen on päättynyt.

 

 

Luennoitsija, ilmoittaudu tästä. 

 

 

Tiedustelut:  Suomen Kardiologinen Seura, koulutuskoordinaattori Jaana Kemppainen, puh. 050 592 1847, s-posti meetings@fincardio.fi.

Peruutusehdot:                   Peruutuksista tulee ilmoittaa aina kirjallisesti sähköpostilla.
30 vrk ennen kurssia            kuluton peruutus
29-14 vrk ennen kurssia       10 EUR peruutusmaksu
13-7 vrk ennen kurssia         50 % osallistumismaksusta + 10 EUR peruutusmaksu

alle 7 vrk ennen kurssia        100 % osallistumismaksu

Kokouspaikoille vahvistetaan tilausmäärät yleensä n. 2 viikkoa ennen tilaisuutta, joten tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista tulee järjestäjälle jo kuluja.

Sosiaalinen ohjelma: Illallinen nautitaan to 9.2. klo 17.00 alkaen Kalastajatorpalla, Munkki-Katariina tilassa. Mahdolliset ruoka-aineallergiat ja osallistuminen illalliselle tulee ilmoittaa kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä.

Majoitus:  Majoituksen varaamisesta ja majoituskustannuksista huolehtii jokainen osallistuja itse. Kurssin osallistujille on neuvoteltu kiintiövaraus Hotelli Hilton Kalastajatorpalta. Huoneen hinta 135 €/ 1hh / vrk ja 155 € / 2hh / vrk.

Varauksen voi tehdä:

nettisivuston kautta tästä linkistä

sähköpostilla helsinkikalastajatorppa@hilton.com tai puhelimitse +358 9 45 811.

Kiintiössä on vain rajallinen määrä huoneita ja kiintiön myymättömistä huoneista 50% vapautuu hotellin omaan myyntiin 8.1.2023, 25% 25.1.2023 Kiintiö raukeaa kokonaan 3.2.2023. Maksutapana on käteinen, pankkikortti tai luottokortti ja jokainen maksaa majoituksensa itse paikan päällä.

* Ilmoittautumalla koulutustilaisuuteen annat luvan tallentaa tietosi Suomen Kardiologisen Seuran koulutusrekisteriin. Koulutusrekisteritietoja tullaan säilyttämään 10 vuoden ajan. Koulutusrekisterin tietosuojaseloste löytyy Seuran nettisivuilta. Ilmoittautumisen yhteydessä annettuja tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Liitteet

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.