Ajankohta

25.11.2021 – 26.11.2021

Paikka

Helsinki

Tapahtumaluokka

Omat← Takaisin

HUOM! Seuraamme Suomen koronatilannetta ja viranomaistahojen ohjeistuksia tapahtumien järjestämisestä.

Toivomme tapahtumaan osallistumista vain, mikäli olet oireeton, saanut rokotteet, sairastanut koronan tilaisuutta edeltävien 6 kk aikana tai käytössä on tuore negatiivinen koronatestitulos. Toive koskee niin osallistujia kuin näytteilleasettajien edustajia. Tarvittaessa tapahtuman osallistujilta voidaan edellyttää kirurgisten suu-nenäsuojien tai FFP2-maskien käyttöä.

Kurssin johtaja ja yhteyshenkilö: El Suvi Tuohinen, HUS Sydän- ja keuhkokeskus, kardiologian linja, gsm. 050 427 0565, s-posti: suvi.tuohinen@hus.fi

Kurssin tavoite: Kurssin tavoitteena on antaa ajankohtaiset perustiedot kaikukardiografiasta ja kaikukardiografisen tutkimuksen suorittamisesta sekä tarjota tietoa ultraäänilaitteista.

Kohderyhmä: Kurssin kohderyhmänä on sydämen kaikututkimuksia tekevät lääkärit. Kurssille voivat osallistua myös muut sydänpotilaita hoitavat terveydenhuollon ammattilaiset.

Erikoistumiskoulutus:  Kurssi on hyväksytty erikoistumiskoulutuksen teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi seuraaville erikoisaloille: akuuttilääketiede (8), anestesiologia ja tehohoito (14), kardiologia (14), kliininen fysiologia ja isotooppilääketiede (14), lastentaudit (14), radiologia (14), sisätaudit / eriytyvä koulutus (8), sisätaudit / runkokoulutus (8) sekä sydän- ja rintaelinkirurgia (14).

Palaute/todistus:  Suomen Kardiologinen Seura on koulutuksia järjestäessään sitoutunut noudattamaan ProMedicon (Duodecim) suosituksia sekä sitoutunut täydennyskoulutuksen laadun arviointiin (Duodecimin sähköinen arviointijärjestelmä). Todistuksen saamisen edellytys on palautelomakkeen täyttäminen ja palautelinkki on voimassa 2 viikon ajan lähetyspäivästä alkaen. Linkki lähetetään ilmoittauduttaessa annettuun sähköpostiosoitteeseen ja todistuksen saa tulostettua lomakkeen täyttämisen ja lähetyksen jälkeen. HUOM, tulee täyttää tietokoneella (ei mobiililaitteella), jotta saat tulostettua todistuksen (ei voi tulostaa toisella käyttökerralla).

Kokouspaikka/ luennot ja potilasdemonstraatiot:Hilton Helsinki Kalastajatorppa, kokoustila State Room I ja II, Kalastajatorpantie 1, 00330 Helsinki. Kokouspaikka sijaitsee n. 15 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta ja matkaa lentokentälle on 20 km. Lisätietoja hotellista http://www.hiltonhotels.com/fi_FI/suomi/hilton-helsinki-kalastajatorppa/

Kurssimaksu: 650 EUR; sisältää luennot, demonstraatiot, kahvit, lounaat sekä illallisen. Mikäli laskutus joudutaan vaillinaisesti annettujen tietojen takia tekemään uudelleen/korjaamaan, peritään käsittelymaksu 15 EUR.

Ilmoittautuminen: 8.11.2021 mennessä seuran internetsivujen www.fincardio.fi kautta. Kurssille otetaan 45 osallistujaa. *

HUOM!

Päivitys 22.10. Kurssi on täynnä! 

Ilmoittautumislomake pidetään avoinna ja alla olevan linkin kautta voi ilmoittautua kurssijonoon mahdollisia peruutuspaikkoja silmällä pitäen.

Mikäli peruutuspaikkoja ei kurssille tule, siirretään jonon jääneet automaattisesti seuraavan kurssin kurssijonoon.

Ilmoittautumislomakkeella tiedustellaan tehtyjen sydänechojen määrää sekä omia tavoitteita tällä kurssilla.

 

Osallistuja, ilmoittaudu tästä.

 

 

Luennoitsija, ilmoittaudu tästä.

 

 

 Lisätiedot ja tiedustelut: Suomen Kardiologinen Seura, koulutuskoordinaattori Jaana Kemppainen, sähköposti meetings(at)fincardio.fi, puh. 050 592 1847.

Peruutusehdot:  Peruutuksista tulee ilmoittaa aina kirjallisesti sähköpostilla.
30 vrk ennen kurssia                             kuluton peruutus
29-14 vrk ennen kurssia                        10 EUR peruutusmaksu
13-7 vrk ennen kurssia                          50 % osallistumismaksusta + 10 EUR peruutusmaksu
alle 7 vrk ennen kurssia                        100 % osallistumismaksu
Kokouspaikoille vahvistetaan tilausmäärät yleensä n. 2 viikkoa ennen tilaisuutta, joten tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista tulee järjestäjälle jo kuluja.

Majoitus:  Osallistujille on varattu Hilton Helsinki Kalastajatorpasta kiintiö varaustunnuksella G1KARA. Kiintiössä on vain rajallinen määrä huoneita ja jokaisen osallistujan tulisi itse varata huoneensa. Huoneet vapautuvat muiden käyttöön porrastetusti; 50% 25.10.2021, 25% 10.11.2021 ja loput varaamattomat huoneet 17.11.2021. Hotellin yhteystiedot: Hilton Helsinki Kalastajatorppa, Kalastajatorpantie 1, 00330 Helsinki, puh. (09) 458 11, s-posti helsinkikalastajatorppa@hilton.com. Majoitusvarauksen voi tehdä myös tästä linkistä. Huonehinnat ovat 145 € /vrk/ 1 hlö ja 165 € /vrk / 2hlö, Hilton Guest Room.

Sosiaalinen ohjelma:  Yhteinen illallinen tromboosikurssin osallistujien kanssa torstaina 25.11.2021 klo 19.00 alkaen. Illallista edeltäen klo 18.30 get together, illallispaikkana Merisali, Kalastajatorppa. Tule tutustumaan kollegoihisi ja nauttimaan tunnelmasta. Sitovat ilmoittautumisen illalliselle ilmoittautumisen yhteydessä.

* Ilmoittautumalla koulutustilaisuuteen annat luvan tallentaa tietosi Suomen Kardiologisen Seuran koulutusrekisteriin. Koulutusrekisteritietoja tullaan säilyttämään 10 vuoden ajan. Koulutusrekisterin tietosuojaseloste löytyy Seuran nettisivuilta. Ilmoittautumisen yhteydessä annettuja tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

 

Liitteet

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.