Ajankohta

25.5.2023 – 26.5.2023

Paikka

Helsinki

Tapahtumaluokka

Omat← Takaisin

Kurssin johtaja ja yhteyshenkilö: EL Riitta Paakkanen, HUS Sydän- ja keuhkokeskus, 040 3561 707, s-posti:riitta.paakkanen@hus.fi

Kurssin tavoite: Kurssin tavoitteena on antaa ajankohtaiset perustiedot sydämen ultraäänestä, sydämen ultraäänitutkimuksen suorittamisesta sekä eri ultraäänilaitteista. Oppimistavoitteita ovat perusnäkymien löytäminen, läppävikojen visuaalinen arvio, vasemman ja oikean kammion toiminnan arvio ja sydämensisäisten massojen tunnistaminen.

Kohderyhmä: Kurssin kohderyhmänä on sydämen kaikututkimuksia tekevät lääkärit. Kurssille voivat osallistua myös muut sydänpotilaita hoitavat terveydenhuollon ammattilaiset. Suurimman hyödyn kurssista saa, kun on jo aloittanut ultraäänitutkimusten tekemisen/opettelun ennen kurssille ilmoittautumista, mutta tämä ei ole ehdoton vaatimus kurssille osallistumiselle.

Kurssimateriaali:  Kurssin luentojen tiivistelmästä painatetaan kurssilaisille kirja. Voit tilata kirjan ilmoittautumisesi yhteydessä (ei jaeta automaattisesti kaikille). Lisäksi luennot ovat nähtävillä SKS:n sivuilla kurssin jälkeen.

Ennen kurssille tulemista suositellaan perehtymään keskeisiltä osin seuraaviin kansainvälisiin ohjeisiin:

Erikoistumiskoulutus: Kurssia anotaan erikoistumiskoulutuksen teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi seuraaville erikoisaloille: akuuttilääketiede, anestesiologia ja tehohoito, kardiologia, kliininen fysiologia ja isotooppilääketiede, lastentaudit, radiologia, sisätaudit, sydän- ja rintaelinkirurgia sekä säteilysuojelukoulutus (kaikki alat).

Palaute/todistus: Suomen Kardiologinen Seura on koulutuksia järjestäessään sitoutunut noudattamaan Pro Medicon (Duodecim) suosituksia sekä sitoutunut täydennyskoulutuksen laadun arviointiin (Duodecimin sähköinen arviointijärjestelmä). Todistuksen saamisen edellytys on palautelomakkeen täyttäminen ja palautelinkki on voimassa 2 viikon ajan lähetyspäivästä alkaen. Linkki lähetetään ilmoittautuessa annettuun sähköpostiosoitteeseen ja todistuksen saa tulostettua lomakkeen täyttämisen jälkeen. HUOM, tulee täyttää tietokoneella (ei mobiililaitteella), jotta saat tulostettua todistuksen (ei voi tulostaa toisella käyttökerralla).

Kokouspaikka:   Hilton Helsinki Kalastajatorppa, kokoustila State Room I ja II, Kalastajatorpantie 1, 00330 Helsinki. Kokouspaikka sijaitsee n. 15 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta ja matkaa lentokentälle on 20 km. Lisätietoja hotellista http://www.hiltonhotels.com/fi_FI/suomi/hilton-helsinki-kalastajatorppa/

Kurssimaksu: 650 EUR; sisältää luennot, demonstraatiot, kahvit, lounaat sekä illallisen. Mikäli laskutus joudutaan vaillinaisesti annettujen tietojen takia uusimaan/korjaamaan, peritään lisäksi käsittelymaksu 15 €.

Ilmoittautuminen: 5.5.2023 mennessä seuran internet-sivujen www.fincardio.fi kautta. Kurssille otetaan 45 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. *

 

Osallistuja, ilmoittaudu tästä.

 

Luennoitsija, ilmoittaudu tästä.

 

 Lisätiedot ja tiedustelut: Suomen Kardiologinen Seura, koulutuskoordinaattori Jaana Kemppainen, sähköposti meetings(at)fincardio.fi, puh. 050 592 1847.

Peruutusehdot:  Peruutuksista tulee ilmoittaa aina kirjallisesti sähköpostilla.
30 vrk ennen kurssia                             kuluton peruutus
29-14 vrk ennen kurssia                        10 EUR peruutusmaksu
13-7 vrk ennen kurssia                          50 % osallistumismaksusta + 10 EUR peruutusmaksu
alle 7 vrk ennen kurssia                        100 % osallistumismaksu
Kokouspaikoille vahvistetaan tilausmäärät yleensä n. 2 viikkoa ennen tilaisuutta, joten tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista tulee järjestäjälle jo kuluja.

Majoitus: Osallistujille on varattu Hilton Helsinki Kalastajatorpasta kiintiö, varauskoodi on G1KARA. Kiintiössä on vain rajallinen määrä huoneita ja jokaisen osallistujan tulisi itse varata huoneensa. Huoneet vapautuvat muiden käyttöön porrastetusti; 50% 27.4.2023, 25% 11.5.2023 ja loput varaamattomat huoneet 18.5.2023. Hotellin yhteystiedot: Hilton Helsinki Kalastajatorppa, Kalastajatorpantie 1, 00330 Helsinki, puh. (09) 458 11, s-posti helsinkikalastajatorppa@hilton.com.

Majoitusvarauksen voi tehdä myös tästä linkistä. Huonehinnat ovat 145 € /vrk/ 1 hlö ja 165 € /vrk / 2hlö, Hilton Guest Room.

Sosiaalinen ohjelma: Kurssi-illallinen to 25.5.2023 klo 18.30 alkaen kokoushotellissa.

* Ilmoittautumalla koulutustilaisuuteen annat luvan tallentaa tietosi Suomen Kardiologisen Seuran koulutusrekisteriin. Koulutusrekisteritietoja tullaan säilyttämään 10 vuoden ajan. Koulutusrekisterin tietosuojaseloste löytyy Seuran nettisivuilta. Ilmoittautumisen yhteydessä annettuja tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

 

Liitteet