Ajankohta

25.11.2021 – 26.11.2021

Paikka

Helsinki

Tapahtumaluokka

Omat

Järjestäjä

Suomen Kardiologinen Seura← Takaisin

HUOM! Seuraamme Suomen koronatilannetta ja viranomaistahojen ohjeistuksia tapahtumien järjestämisestä.

Toivomme tapahtumaan osallistumista vain, mikäli olet oireeton, saanut rokotteet, sairastanut koronan tilaisuutta edeltävien 6 kk aikana tai käytössä on tuore negatiivinen koronatestitulos. Toive koskee niin osallistujia kuin näytteilleasettajien edustajia. Tarvittaessa tapahtuman osallistujilta voidaan edellyttää kirurgisten suu-nenäsuojien tai FFP2-maskien käyttöä.

 

Kurssin järjestäjä: Suomen Kardiologinen Seura, tromboosijaos

Kurssin johtaja: LT, sisätautien ja kardiologian el. Birgitta Salmela, PHHYKY, s-posti: birgitta.salmela@phhyky.fi

Kurssin yhdyshenkilöt: Birgitta Salmela, PHHYKY: birgitta.salmela@phhyky.fi; Tuula Meinander, Sydänsairaala, tuula.meinander@sydansairaala.fi

Kurssin tavoite: Tavoitteena on kerrata ja syventää tietoja veren hyytymismekanismeista, niiden häiriöistä sekä niiden hoitamiseen käytettävistä hoidoista ja lääkityksistä.                                   

Kurssin kohderyhmä: Kohderyhmänä on etenkin tromboosi- ja sydänpotilaita hoitavat erikoistuvat lääkärit ja erikoislääkärit.

Erikoistumiskoulutus: Kurssi on hyväksytty erikoislääkäritutkinnon teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi seuraaville erikoisaloille: akuuttilääketiede (13), anestesiologia ja tehohoito (13), kardiologia (13), keuhkosairaudet ja allergologia (13), kliininen farmakologia ja lääkehoito (13), kliininen fysiologia ja isotooppilääketiede (5), kliininen hematologia (13), kliininen kemia (13), naistentaudit ja synnytykset (7), neurologia (13), radiologia (6), sisätaudit / eriytyvä koulutus (13), sisätaudit / runkokoulutus (13), sydän- ja rintaelinkirurgia (13), syöpätaudit (13), työterveyshuolto (13), yleiskirurgia (7) sekä yleislääketiede (13).                                                       

Palaute/todistus:  Suomen Kardiologinen Seura on koulutuksia järjestäessään sitoutunut noudattamaan Pro Medicon (Duodecim) suosituksia sekä sitoutunut täydennyskoulutuksen laadun arviointiin (Duodecimin sähköinen arviointijärjestelmä). Todistuksen saamisen edellytys on palautelomakkeen täyttäminen ja palautelinkki on voimassa 2 viikon ajan lähetyspäivästä alkaen. Linkki lähetetään ilmoittautuessa annettuun sähköpostiosoitteeseen ja todistuksen saa tulostettua lomakkeen täyttämisen jälkeen. HUOM, tulee täyttää tietokoneella (ei mobiililaitteella), jotta saat tulostettua todistuksen (ei voi tulostaa toisella käyttökerralla).

Kokouspaikka: Hilton Helsinki Kalastajatorppa, Kalastajatorpantie 1, 00330 Helsinki.

Kurssimaksu: 450 €, sisältää tieteellisen ohjelman, kahvit, lounaat sekä illallisen. Kurssimaksu nousee 15 % 11.10.2021 alkaen. Mikäli laskutus joudutaan vaillinaisesti annettujen tietojen takia tekemään uudelleen/korjaamaan, peritään käsittelymaksu 15 EUR.                                           

Ilmoittautuminen: 08.11.2021 mennessä seuran internet-sivujen www.fincardio.fi kautta. *

 

Osallistuja, ilmoittaudu tästä.

 

 

Luennoitsija, ilmoittaudu tästä.

 

 

Tiedustelut:  Suomen Kardiologinen Seura, koulutuskoordinaattori Jaana Kemppainen, gsm. 050 592 1847, s-posti meetings@fincardio.fi.

Peruutusehdot:                           Peruutuksista tulee ilmoittaa aina kirjallisesti joko sähköpostilla tai faksilla.
30 vrk ennen kurssia                    kuluton peruutus
29-14 vrk ennen kurssia               10 EUR peruutusmaksu
13-7 vrk ennen kurssia                 50 % osallistumismaksusta + 10 EUR peruutusmaksu
alle 7 vrk ennen kurssia                100 % osallistumismaksu

Kokouspaikoille vahvistetaan tilausmäärät yleensä n. 2 viikkoa ennen tilaisuutta, joten tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista tulee järjestäjälle jo kuluja.

Sosiaalinen ohjelma:  Yhteinen illallinen sydämen ultraäänitutkimuksen peruskurssin osallistujien kanssa torstaina 25.11. klo 19.00. Illallista edeltäen klo 18.30 get together, illallispaikkana Merisali, Kalastajatorppa. Tule tutustumaan kollegoihisi ja nauttimaan tunnelmasta. Sitovat ilmoittautumiset illalliselle ilmoittautumisen yhteydessä. Muistathan peruuttaa illallisosallistumisesi mahdollisen esteen sattuessa ajoissa.

Majoitus:  Majoituksen varaamisesta ja majoituskustannuksista huolehtii jokainen osallistuja itse. Kurssin osallistujille on neuvoteltu ryhmähinta Hotelli Hilton Kalastajatorpalta. Huoneen hinta 145 € / 1hh / vrk ja 165 € / 2hh / vrk.

Varauksen voi tehdä joko tästä varauslinkistä, sähköpostilla helsinkikalastajatorppa@hilton.com tai puhelimitse
+358 9 45811.

Varausta tehdessä on mainittava tarjouskoodi: ”G1KARB”. Maksutapana on käteinen tai luottokortti ja jokainen maksaa majoituksensa itse paikan päällä.

Hotellilla on oikeus perua 50% kiintiön varaamattomista huoneista 22.10.2021, 25% varaamattomista huoneista 11.11.2021 ja loput varaamattomat huoneet vapautetaan myyntiin 18.11.2021.

* Ilmoittautumalla koulutustilaisuuteen annat luvan tallentaa tietosi Suomen Kardiologisen Seuran koulutusrekisteriin. Koulutusrekisteritietoja tullaan säilyttämään 10 vuoden ajan. Koulutusrekisterin tietosuojaseloste löytyy Seuran nettisivuilta. Ilmoittautumisen yhteydessä annettuja tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

 

Liitteet

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.